Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate:

 1. Introducere Această Politică de confidențialitate explică modul în care SC Lifting Steel Group SRL, denumită în continuare Lifting Steel, colectează, utilizează și protejează informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor săi. Această politică se aplică tuturor datelor cu caracter personal colectate de către Lifting Steel prin intermediul site-ului său web și în cadrul altor interacțiuni cu utilizatorii.
 2. Informații colectate Lifting Steel colectează anumite tipuri de informații cu caracter personal, inclusiv, dar fără a se limita la:
 • Numele, prenumele și datele de contact ale utilizatorilor (cum ar fi adresa de email, numărul de telefon);
 • Informații de facturare și de plată;
 • Informații despre interacțiunile utilizatorilor cu site-ul web (de exemplu, paginile vizitate, datele și orele accesării);
 • Orice alte informații furnizate voluntar de către utilizatori în cadrul corespondenței cu Lifting Steel.
 1. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal este de a furniza servicii corespunzătoare și de a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul web al Lifting Steel. Aceste scopuri includ, dar nu se limitează la:
 • Procesarea comenzilor și solicitărilor de informații;
 • Furnizarea de asistență clienți;
 • Comunicarea cu utilizatorii în legătură cu serviciile oferite;
 • Analiza și îmbunătățirea site-ului web și a serviciilor oferite;
 • Respectarea obligațiilor legale și reglementărilor aplicabile.
 1. Securitatea datelor Lifting Steel implementează măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva accesului neautorizat, a utilizării sau divulgării neautorizate, a modificării sau distrugerii acestora. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să fie conștienți că niciun sistem de securitate nu este impenetrabil și că transmisiile de date pe internet nu sunt întotdeauna securizate.
 2. Divulgarea datelor către terți Lifting Steel poate divulga datele cu caracter personal ale utilizatorilor către terți numai în următoarele circumstanțe:
 • Când este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate de către utilizatori (de exemplu, furnizarea de servicii de curierat sau de plată);
 • În conformitate cu cerințele legale sau în urma unei cereri valide din partea autorităților publice;
 • În cazul în care divulgarea este necesară pentru protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței Lifting Steel sau a altor utilizatori.
 1. Drepturile utilizatorilor Utilizatorii au dreptul să solicite accesul la datele cu caracter personal pe care Lifting Steel le deține despre ei, să rectifice sau să șteargă aceste date și să solicite restricționarea sau oprirea prelucrării acestora. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau preocupări referitoare la protecția datelor cu caracter personal, utilizatorii pot contacta Lifting Steel la adresa de email office@cabluritractiune.ro.
 2. Modificări ale politicii Lifting Steel își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe site-ul web al Lifting Steel și vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate. Utilizatorii sunt încurajați să revizuiască periodic această politică pentru a fi la curent cu eventualele modificări.
 3. Acceptarea politicii Prin utilizarea site-ului web al Lifting Steel și prin furnizarea de informații cu caracter personal, utilizatorii își exprimă acordul cu această Politică de confidențialitate și cu prelucrarea datelor lor cu caracter personal în conformitate cu aceasta.